Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"O. Kursun"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 65, Iss 3, Pp 203-209 (2015)
The mineral and trace elements of Kargi Tulum cheese are investigated during the ripening period of 90 days. Calcium, potassium, phosphorus, sodium, magnesium, manganese, copper, zinc and iron quantities were determined by simultaneous inductively co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 41:126-130
In this study, the distribution of Central Nervous System (CNS) tissue contamination on the joints of beef during cutting of 88 carcass halves in a private slaughterhouse was investigated. In conclusion, the first time in Turkey, the level of contami
Autor:
Emel Erdoğan Bakar, Dogan Emre Sert, Mehmet Karahan, O. Kursun, Umit Kervan, Mustafa Paç, Zeki Catav, Emre Aygun, Burcu Demirkan, Muharrem Tola, Semra Mungan, Sinan Sabit Kocabeyoglu
Publikováno v:
The Journal of Heart and Lung Transplantation. 37:S127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. S. Akcan Kale, Mehmet Kale, Ahmet Güner, Ruhtan Başkaya, O. Kursun, C. Ozturk, F. Pehlivanoğlu, Yusuf Doğruer
Publikováno v:
Journal of Food Safety. 29:575-587
We used an enzyme-linked immunosorbant assay to detect central nervous system (CNS)-specific glial fibrillary acidic protein to show the presence of CNS material on the medial surface of each half (left and right) of washed carcasses after splitting
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.