Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"O. Grinchenko"'
Publikováno v:
Mineralogical Journal. 39:8-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Semi-finished ground meat products affected by low temperatures due to freezing are subject to a number of negative changes caused by physical and chemical, biochemical, microbiological intensified processes due to their subsequent freezer storage. S
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::67f01dc5707f59733c6754dd09eb81a7
Publikováno v:
Ecology and Noospherology. 26:80-95
By carrying out long-term field studies of soil – soil biota – plants system in areas of technogenic impact emission of HM it was determined the taxonomic composition of mycological coenosis under the soil pollution by HM fungi genera Mucor, Tric
Publikováno v:
Visnyk of Taras Shevchenko National University of Kyiv. Geology. :49-53
Autor:
L. Skakun, I. Kvasnytsya, O. Grinchenko, S.M. Bondarenko, S. Jeleň, T. Mikuš, T. Bálintová-Števková, O.M. Ponomarenko
Publikováno v:
Mineralogical Journal. 37:3-11
Publikováno v:
The Advanced Science Journal. 2014:37-42
The analytical study determined that the production technology of dry fats for food having foam and emulsion structure is to develop towards new approach allowing their absorption by spraying a fat mixture and transforming it into powdered filler. To
Publikováno v:
Visnyk of Taras Shevchenko National University of Kyiv. Geology. :50-54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.