Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"O. Grek"'
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 27:169-178
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet ISBN: 9781003225287
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::64d7234c59c3054cb09bbf80703bafd6
https://doi.org/10.1201/9781003225287-12
https://doi.org/10.1201/9781003225287-12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 23:149-157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eksperimental'naia i klinicheskaia farmakologiia. 65(1)
The blood of rats with initially low (LR) and high (HR) resistance to hypoxia was characterized with respect to the levels of testosterone, corticosterone, insulin and the activity of liver monooxygenase system enzymes. In response to the acute hypox
Publikováno v:
Eksperimental'naia i klinicheskaia farmakologiia. 64(4)
It was shown that animals divided into groups with respect to the initial sensitivity (low and high resistance) to hypoxia (lack of oxygen in air) differ by their liver monooxygenase enzyme complex reaction to the model acute hypoxia. Low-resistant r
Publikováno v:
Bone. 48:S171