Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"O. Furling"'
Autor:
J.-C. Leuliet, R. Guerin, Laurent Bouvier, O. Furling, Guillaume Delaplace, Pascal Debreyne, D. Beudon
Publikováno v:
Chemical Engineering and Processing: Process Intensification
Chemical Engineering and Processing: Process Intensification, Elsevier, 2007, 46 (4), pp.343-350. ⟨10.1016/j.cep.2006.07.004⟩
Chemical Engineering and Processing: Process Intensification, Elsevier, 2007, 46 (4), pp.343-350. ⟨10.1016/j.cep.2006.07.004⟩
Thermal treatment of many foodstuffs is a common operation in the food industry in order to increase the storage life of the marketed product. The control and the knowledge of heterogeneity of treatment which may occur during cooking of texturant pro
Publikováno v:
Chemical Engineering Research and Design. 79:915-920
An on-line (in situ) viscosity follow-up technique was developed in the framework of the makedown of highly concentrated slurries. The effect of powder feeding rate and the solid content on the power consumption and the slurry viscosity was examined.
Publisher Summary The dispersion of powder in liquids can be seen as a two-step process. During the wetting stage, the water penetrates into the interstices of agglomerates and removes air from the surface. In a second stage, the dispersion process l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::89507d6c1b6d2b308d57a84e6742e842
https://doi.org/10.1016/b978-044450476-0/50013-3
https://doi.org/10.1016/b978-044450476-0/50013-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.