Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"O. Dobrovolska"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O., Dobrovolska1 olena.d0777@gmail.com, S., Moskalenko2 seregamoskalenko@ukr.net, G., Kucher3 galinakucher@ukr.net, H., Skoryk4 Gskoryk67@gmail.com, Y., Mudra5 slavamudra0718@gmail.com
Publikováno v:
Financial & Credit Activity: Problems of Theory & Practice. 2022, Vol. 1 Issue 42, p335-341. 7p.
Autor:
Vladyslav A. Lebediev, Ivan S. Laktionov, Oleksandr V. Vovna, Maryna M. Kabanets, Pavlo I. Sahaida, Liudmyla O. Dobrovolska
Publikováno v:
Journal Européen des Systèmes Automatisés. 55:81-88
The relevance of the research is due to the fact that one of the prerequisites for the implementation of Internet of things and Wireless sensor network technologies is the reliable operation of the involved information and measurement systems as part
Publikováno v:
Efektyvna ekonomika.
Autor:
O. Dobrovolska, Yu. Yakymchuk
Publikováno v:
Efektyvna ekonomika.
Вдосконалення механізму фінансового менеджменту оборотних активів на сільськогосподарському підприємстві є доволі актуальним питанн
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O. Dobrovolska
Publikováno v:
International Humanitarian University Herald. Philology. 41:27-32
Autor:
O. Dobrovolska
Publikováno v:
Socio-Economic Problems and the State. 18:196-205
Autor:
M. Rondova, O. Dobrovolska
Publikováno v:
Agrosvit. :40
The article presents the results of the study of the kinetics of degradation of ascorbic acid (АA in odel jelly during time storage at temperature 4 °С. Jelly samples based on concentrated apple juice and gelatin with a content of 2% and 3% were e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a2be7597b400c7346d9d1a117334c904