Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"O. Cregenzán-Alberti"'
Publikováno v:
Food Control. 73:1490-1498
Heat characterization of Bacillus subtilis DSM 618 endospores at temperatures ranging from 90 to 120 °C was performed in water and reconstituted skimmed milk. D T values showed that B. subtilis endospores were more heat resistant in skimmed milk tha
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 95:313-322
The kinetics of inactivation of Escherichia coli K12, Staphylococcus aureus and Pseudomonas fluorescens due to pulsed electric fields (PEF) was investigated in the present study. The effects of treatment inlet temperature (20–45 °C), electric fiel
Autor:
James G. Lyng, Nigel P. Brunton, C. Arroyo, C. Apel, Michael O'Sullivan, Daniele Frontuto, Paul Whyte, O. Cregenzán Alberti
Publikováno v:
IFMBE Proceedings ISBN: 9789812878168
Pulsed electric fields (PEF) can electroporate eukaryotic and prokaryotic cells which can be used in food processing for product preservation and extraction of intracellular components. In this paper a number of potential processing applications for
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3ae83030be667b536eb50628d9b89ea2
https://doi.org/10.1007/978-981-287-817-5_2
https://doi.org/10.1007/978-981-287-817-5_2
Publikováno v:
Articles
In recent years, there has been an increased interest in food processing technologies that could lessen the thermal impact on food products. In the present study, thermosonication (TS) and pulsed electric fields (PEF), applied individually or in comb
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7e06be0f296b37ea125adc9bd6063b1b
http://hdl.handle.net/10379/11800
http://hdl.handle.net/10379/11800
Publikováno v:
Articles
In recent years, there has been considerable interest in non-thermal milk processing. The objective of the present study was to assess the efficacy of two non-thermal technologies (manothermosonication; MTS, and pulsed electric fields; PEF) in compar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9aa8c7a07837bd4911c2d9a24a324287
https://arrow.tudublin.ie/schfsehart/242
https://arrow.tudublin.ie/schfsehart/242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.