Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"O. Bordunova"'
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 17, Iss 1 (2023)
The work investigates the possibility of using beetroot powder and chard puree in the technology of sponge cake with reduced gluten content. Reducing the gluten content in the sponge cakes was achieved by using wheat flour with a reduced protein cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec6d15eb2b2c4884ab6f627f3054a14b
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 1, Pp 130-136 (2021)
The article presents the results of experimental research as for the possible toxic effects of the disinfectant "Artificial cuticle" ("ARTICLE" – ARTIficial cutiCLE) which includes a substance of natural origin chitosan acid-soluble, peracetic acid
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.