Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"O. Benini"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 4, Pp 81-85 (2012)
To characterize Lardo di Colonnata IGP, 24 samples of lard, obtained from 3 producers of Consortium, have been analyzed during the 6 months of ripening, from raw material to finished product. The results of microbiological and physical-chemical analy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6df7d7c0c5b2422c9cbad2b2c6ef1e02
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O. Benini, Beatrice Torracca, E. Purini, Roberta Nuvoloni, A. Nannipieri, Francesca Pedonese, Barbara Turchi
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 4, Pp 81-85 (2012)
To characterize Lardo di Colonnata IGP, 24 samples of lard, obtained from 3 producers of Consortium, have been analyzed during the 6 months of ripening, from raw material to finished product. The results of microbiological and physical-chemical analy
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.