Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"O. Belysheva"'
Autor:
C. Laithier, Agnès Delacroix-Buchet, E. Notz, Eric Beuvier, O. Belysheva, Valérie Wolf, Stéphane Gavoye, Yves Gauzere, Odile Rolet-Répécaud, Nicolas Gaudilliere, M. El Jabri, P. Trossat, Philippe Grosperrin
Publikováno v:
Journal of Dairy Science
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2020, 103 (7), pp.5992-6002. ⟨10.3168/jds.2019-17491⟩
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2020, 103 (7), pp.5992-6002. ⟨10.3168/jds.2019-17491⟩
Franche-Comte is the primary producing region of Protected Designation of Origin cheeses in France. Normally, mid-infrared (MIR) prediction models for cheese-making property (CMP) traits are developed using individual bovine milks. However, consideri
Autor:
Didier Boichard, Marie Pierre Sanchez, Yves Gauzere, Valérie Wolf, P. Trossat, Philippe Grosperrin, Agnès Delacroix-Buchet, O. Belysheva, M. El Jabri, C. Laithier, E. Notz, Eric Beuvier, Stéphane Gavoye, Odile Rolet-Répécaud
Publikováno v:
Journal of Dairy Science
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2019, 102 (8), pp.6943-6958. ⟨10.3168/jds.2019-16320⟩
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2019, 102 (8), pp.6943-6958. ⟨10.3168/jds.2019-16320⟩
Assessing the cheese-making properties (CMP) of milks with a rapid and cost-effective method is of particular interest for the Protected Designation of Origin cheese sector. The aims of this study were to evaluate the potential of mid-infrared (MIR)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.