Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"O. Bass"'
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 13, Iss 2 (2019)
The purpose of the study is to research the process of water freezing in new types of ice cream with starch syrup at certain stages of the technological process. Starch syrup as a degradation product of corn starch is characterized by different value
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fffa8bab2cb34c8ca9b8332fa5093507
Publikováno v:
Radioengineering, Vol 24, Iss 2, Pp 425-430 (2015)
The use of emerging memristor materials for advanced electrical devices such as multi-valued logic is expected to outperform today's binary logic digital technologies. We show here an example for such non-binary device with the design of a multi-bit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2886a092849444a7a0c36971df8f0455
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 27:81-89
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 26:173-179
Autor:
H. Strelchenko, Оksana, O. Bass, Viktoriya, Horbach-Kudria, Ivanna, Myrhorod-Karpova, Valeriia
Publikováno v:
Revista Gênero e Interdisciplinaridade; Vol. 2 No. 01 (2021)
Revista Gênero e Interdisciplinaridade; v. 2 n. 01 (2021)
Revista Gênero e Interdisciplinaridade
Instituto de Ensino e Pesquisa Periodicojs
instacron:IEPP
Revista Gênero e Interdisciplinaridade; v. 2 n. 01 (2021)
Revista Gênero e Interdisciplinaridade
Instituto de Ensino e Pesquisa Periodicojs
instacron:IEPP
The relevance of this article is due to the fact that the development of economic relations and the emergence of new socio-economic conditions of public life began the thorough identification of the subjects of management of the Ukrainian financial s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 13, Iss 2 (2019)
The purpose of the study is to research the process of water freezing in new types of ice cream with starch syrup at certain stages of the technological process. Starch syrup as a degradation product of corn starch is characterized by different value
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.