Zobrazeno 1 - 10
of 1 422
pro vyhledávání: '"O. Amato"'
Autor:
D. Mallardi, C. Tabasso, P. Piemontese, S. Morandi, T. Silvetti, F. Biscarini, P. Cremonesi, B. Castiglioni, V. Pica, M. Stuknyte, I. De Noni, O. Amato, N. Liotto, F. Mosca, P. Roggero
Publikováno v:
Journal of Translational Medicine, Vol 19, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
Abstract Background Human milk is a vehicle for bioactive compounds and beneficial bacteria which promote the establishment of a healthy gut microbiome of newborns, especially of preterm infants. Pasteurized donor human milk (PDHM) is the second-best
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78ac69c39a524f688752bae6ce918864
Publikováno v:
Annals of Oncology. 34:333-335
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. Liotto, F. Garbarino, E. Garavaglia, B. Bracco, D. Morniroli, P. Piemontese, O. Amato, F. Mosca
Publikováno v:
La Pediatria Medica e Chirurgica, Vol 35, Iss 4 (2013)
Objectives: The aim of this study was to compare growth and body composition of late preterm infants to that of extremely preterm and full-term infants. Methods: Observational longitudinal study. Forty-nine late preterm infants and 63 extremely prete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45c7bce20d6241be8b1344a19e54f108
Autor:
João Coelho Neto, R. S. O. Amato, J. A. Da Silva, Domitila Pascoaloto, B. M. De Freitas, Roberto Souza, N. Silvar, J. C. P. Fonseca, S.P.R. Kimura
Publikováno v:
Blucher Chemical Engineering Proceedings.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Innovation and Sustainable Development. 13:136
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.