Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"O. Aissaoui Zitoun"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 11, Iss 2, Pp 82-93 (2024)
Background: Buttermilk, a significant by-product of the dairy industry, is acknowledged as a beneficial food due to its content of water-soluble vitamins, polar lipids, and milk fat globule membranes. This research is focused on investigating the pot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0017d951ee2d4158bcd256f08bd8d8dc
Autor:
O. Aissaoui Zitoun, Meriem Bergouia, Lamia El-Mechta, Kaouther Djafri, Elheyfa Khemissat, Férial Aziza Benyahia-Krid, Batoul Meghzili
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. 12:627-642
The objective of this study is the valorization of downgraded dates from a high Algerian date variety Deglet Nour, locally called “h’chef”. The work starts with the implementation of a food formulation of semi-candied dates in syrup extracted f
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:639
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O. Aissaoui Zitoun, Stefania Carpino, Mohammed Nasreddine Zidoune, N. Fucà, H. Attia, M. L. Mansour
Publikováno v:
Springer Proceedings in Physics ISBN: 9783319466002
Scanning electron microscopy and confocal laser scanning microscopy (CLSM) were used to visualize changes in the microstructure of a goatskin bag cheese “Bouhezza” during manufacturing and ripening. The exceptional cheesemaking process is based o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ca60cba3a1175d805a7317f136972899
https://doi.org/10.1007/978-3-319-46601-9_21
https://doi.org/10.1007/978-3-319-46601-9_21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.