Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"O-ACETYL GROUPS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This review is the counterpart of a 2018 Chemical Reviews article (Adero, P. O.; Amarasekara, H.; Wen, P.; Bohe, L.; Crich, D. Chem. Rev. 2018, 118, 8242-8284) that examined the mechanisms of chemical glycosylation in the absence of stereodirecting p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1593::f52e59b2adb214f92095beb72292b17e
http://hdl.handle.net/10138/332224
http://hdl.handle.net/10138/332224
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xing, Xiaohui
This study was focused on the detailed structural investigation of Dendrobium officinale 2,3-O-acetyl glucomannan. A purified Dendrobium officilae polysaccharide sample (DOP) was obtained by sequential thermo-stable α-amylase treatments and multiple
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::000366ab8d41705d724333ffe934927b
https://hdl.handle.net/10214/7765
https://hdl.handle.net/10214/7765
Publikováno v:
Carbohydrate research
346 (2011): 2905–2912.
info:cnr-pdr/source/autori:P.Cescutti, G.Impallomeni, D.Garozzo, R.Rizzo/titolo:O-Acetyl location on Cepacian, the principal exopolysaccharide of Burkholderia cepacia complex bacteria/doi:/rivista:Carbohydrate research (Print)/anno:2011/pagina_da:2905/pagina_a:2912/intervallo_pagine:2905–2912/volume:346
346 (2011): 2905–2912.
info:cnr-pdr/source/autori:P.Cescutti, G.Impallomeni, D.Garozzo, R.Rizzo/titolo:O-Acetyl location on Cepacian, the principal exopolysaccharide of Burkholderia cepacia complex bacteria/doi:/rivista:Carbohydrate research (Print)/anno:2011/pagina_da:2905/pagina_a:2912/intervallo_pagine:2905–2912/volume:346
Cepacian is an exopolysaccharide produced by the majority of the isolates belonging to the Burkholderia cepacia complex bacteria, a group of 17 species, some of which infect cystic fibrosis patients, sometime with fatal outcome. The repeating unit of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. S. Kumar Kolli, Henk A. Schols, Jean-Paul Vincken, Gert-Jan W. M. van Alebeek, Alphons G. J. Voragen, E. Vierhuis, William S. York
Publikováno v:
Carbohydrate Research : an international journal, 332, 285-297
Carbohydrate Research : an international journal 332 (2001)
Carbohydrate Research : an international journal 332 (2001)
Xyloglucan oligosaccharides were prepared by endo-(1-->4)-beta-D-glucanase digestion of alkali-extractable xyloglucan from olive fruit and purified by a combination of gel-permeation (Bio-Gel P-2) chromatography and high-performance anion-exchange ch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::45f3924de81fc5da18dc04e31e936b86
https://research.wur.nl/en/publications/structural-analyses-of-two-arabinose-containing-oligosaccharides-
https://research.wur.nl/en/publications/structural-analyses-of-two-arabinose-containing-oligosaccharides-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.