Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"O Roland"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laurie A Tomlinson, Gary A Abel, Afzal N Chaudhry, Charles R Tomson, Ian B Wilkinson, Martin O Roland, Rupert A Payne
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 8, Iss 11, p e78465 (2013)
BACKGROUND:ACE Inhibitors (ACE-I) and Angiotensin-Receptor Antagonists (ARAs) are commonly prescribed but can cause acute kidney injury (AKI) during intercurrent illness. Rates of hospitalization with AKI are increasing. We aimed to determine whether
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfcec6a91e1646b5af102d61603cf82d
Autor:
Ikedinachi Ayodele Power Wogu, Oluwakemi D. Udoh, Robertas Damasevicius, C. O. Roland-Otaru, Edith Abisola Awogu-Maduagwu, Sanjay Misra
Publikováno v:
Lecture Notes in Electrical Engineering ISBN: 9789811555572
The ability for individuals to effectively communicate their thoughts, ideas and feelings amongst fellow beings is perceived as one of the greatest features distinguishing man from other living creatures on earth. The freedom to communicate such thou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3fdcc6dfe1861dc8853e0244043aa276
https://doi.org/10.1007/978-981-15-5558-9_30
https://doi.org/10.1007/978-981-15-5558-9_30
Publikováno v:
Journal of food protection. 47(9)
The effects of potassium sorbate (50 and 100 ppm), sodium benzoate (200 and 400 ppm) and SO2 (25 and 50 ppm) on growth and patulin production by Byssochlamys nivea in apple sauce packaged under various levels of oxygen were determined. A low level (1
Publikováno v:
Journal of food protection. 47(3)
The influence of potassium sorbate, sodium benzoate, sulfur dioxide (SO2) and temperature on biomass and patulin production by Byssochlamys nivea in grape juice was investigated. Growth of B. nivea was monitored over a 25-d incubation period at 21, 3
Autor:
Akinseye O Roland
Publikováno v:
International Journal of Pharmacognosy & Chinese Medicine. 2
Publikováno v:
Annals of Physical and Rehabilitation Medicine. 61:e181-e182
Introduction/Background Shock wave therapy (SWT) has shown some effectiveness in the spasticity treatment. However, few randomized controlled trials remained available, particularly in long-term spasticity, and the effect of a single session of treat