Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"O Pourchaire"'
Publikováno v:
Journal of Nutrition, Health and Aging, Vol. 15, No 5 (2011) pp. 404-9
Background: Nutritional approach to the deterioration of bone integrity and increased fracture risk appears to be particularly appropriate in elderly women living in nursing homes. Objective: To investigate the beneficial effect of the consumption of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::18b1ee43825f03654244dcea7e355944
http://doc.rero.ch/record/311753/files/12603_2011_Article_3.pdf
http://doc.rero.ch/record/311753/files/12603_2011_Article_3.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.