Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Oßmann, Barbara"'
Autor:
Oßmann, Barbara E
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science October 2021 41:44-51
Autor:
Schymanski, Darena1,2 (AUTHOR), Oßmann, Barbara E.3 (AUTHOR), Benismail, Nizar4 (AUTHOR), Boukerma, Kada5 (AUTHOR), Dallmann, Gerald6 (AUTHOR), von der Esch, Elisabeth7 (AUTHOR), Fischer, Dieter8 (AUTHOR), Fischer, Franziska8 (AUTHOR), Gilliland, Douglas9 (AUTHOR), Glas, Karl10 (AUTHOR), Hofmann, Thomas10 (AUTHOR), Käppler, Andrea6 (AUTHOR), Lacorte, Sílvia11 (AUTHOR), Marco, Julie12 (AUTHOR), Rakwe, Maria EL5 (AUTHOR), Weisser, Jana10 (AUTHOR), Witzig, Cordula13 (AUTHOR), Zumbülte, Nicole13 (AUTHOR), Ivleva, Natalia P.7 (AUTHOR) natalia.ivleva@tum.de
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Oct2021, Vol. 413 Issue 24, p5969-5994. 26p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oßmann, Barbara E, Darena Schymanski, Benismail, Nizar, Kada Boukerma, Dallmann, Gerald, Von Der Esch, Elisabeth, Fischer, Dieter, Fischer, Franziska, Gilliland, Douglas, Glas, Karl, Hofmann, Thomas, Käppler, Andrea, Sílvia Lacorte, Marco, Julie, Rakwe, Maria El, Weisser, Jana, Witzig, Cordula, Zumbülte, Nicole, Ivleva, Natalia P
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0316577399e080964b686036aa83d9ac
Autor:
Oßmann, Barbara Elisabeth
The usage of plastics makes daily life easier. Being lightweight, resistant, non-conductive and inexpensive, they are used in a wide variety of applications. Consequently, plastic production volumes have increased greatly during the last decades. In
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2091::51b329c64ef448cb97bdd207591e7fa6
https://opus4.kobv.de/opus4-fau/files/13278/DissertationOssmannBarbara.pdf
https://opus4.kobv.de/opus4-fau/files/13278/DissertationOssmannBarbara.pdf
Autor:
Oßmann, Barbara, Sarau, George, Schmitt, Sebastian, Holtmannspötter, Heinrich1, Christiansen, Silke, Dicke, Wilhelm1 wilhelm.dicke@lgl.bayern.de
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Jun2017, Vol. 409 Issue 16, p4099-4109. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oßmann, Barbara, Schymanski, Darena, Ivleva, Natalia P., Fischer, Dieter, Fischer, Franziska, Dallmann, Gerald, Welle, Frank
Microplastics in food is a relatively new research field with only few studies available so far. Scientists have been pointing out that some of these studies apply questionable analytical methods. Nevertheless, media often use such results to gain at
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::4ac681540828923a76c752b85e15f082
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/258232
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/258232