Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"O, Kappenstein"'
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 76
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Klaffke, C. Seidler, A. Brockmeyer, R. Weber, Richard Dietrich, Erwin Märtlbauer, J. Wolff, J. Lepschy, G. Thielert, Elisabeth Schneider, V. Curtui, O. Kappenstein, E. Uslenber
Publikováno v:
Mycotoxin Research. 21:79-82
Im Rahmen eines Fusarienforschungvorhabens wurden Analyseverfahren fur Zearalenon auf der Basis von ELISA, HPLC-FLD und LC-MS/MS MS/MS validiert. Bislang wurden 4556 Lebensmittel auf den Gehalt an Zearalenon untersucht. 84% der Maismehle und 53% Mais
Autor:
O. Kappenstein, R. Weber, A. Brockmeyer, J. Wolff, V. Curtui, Ewald Usleber, C. Seidler, Elisabeth Schneider, Erwin Märtlbauer, G. Thielert, J. Lepschy, Richard Dietrich, H. Klaffke
Publikováno v:
Mycotoxin Research. 21:83-88
Within a joint research project entitled “Analysis and occurrence of importantFusarium toxins (deoxynivalenol and zearalenone) and dietary intake of these toxins by the German consumer”, supported by the German Federal Ministry of Consumer Protec
Autor:
I. Mehlitz, Reiner Wittkowski, H. St. Klaffke, R. Weber, J. Lepschy, R. Tiebach, O. Kappenstein
Publikováno v:
Mycotoxin Research. 21:3-6
A new method for the determination of zearalenone in edible oils with size exclusion chromatography (SEC) followed by LC-MS/MS as well as HPLC-FLD was developed and validated. By using the LC-MS/MS determination no further clean up step is necessary
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 218:213-218
After heating N-α-hippuryl-L-arginine (Hip-Arg) with varying amounts of lactose for 1–4 h at 100 °C, a previously unknown arginine derivative could be detected by RP-HPLC and UV-detection. Following semi-preparative isolation, the compound was un