Zobrazeno 1 - 10
of 639
pro vyhledávání: '"O, Bruni"'
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 1, p 107 (2024)
During raw sugarcane processing, a significant portion of lost sucrose is attributable to microbial degradation. Sucrose consumption by many bacteria is also linked to the production of exopolysaccharides (EPS) such as dextrans and fructans. These re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f879a38a333431bb686296b1d7edb20
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 11, Iss 3 (2023)
ABSTRACT During postharvest processing of sugarcane for raw sugar, microbial activity results in sucrose loss and undesirable exopolysaccharide (EPS) production. Historically, culture-based approaches have focused on the bacterium Leuconostoc mesente
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ed12eb4891142368e997b68cd029d72
Autor:
K. Thomas Klasson, Yunci Qi, Gillian O. Bruni, Tristan T. Watson, Bretlyn T. Pancio, Evan Terrell
Publikováno v:
Life, Vol 13, Iss 3, p 724 (2023)
Trans-aconitic acid (TAA) is naturally present in sweet sorghum juice and syrup, and it has been promoted as a potential biocontrol agent for nematodes. Therefore, we developed a process for the extraction of aconitic acid from sweet sorghum syrup. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aed769ba02dd4ec5b4fd795a802ec96c
Autor:
Gillian O. Bruni, Evan Terrell
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 5, p 216 (2022)
The development and commercialization of sustainable chemicals from agricultural products and by-products is necessary for a circular economy built on renewable natural resources. Among the largest contributors to the final cost of a biomass conversi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7723a75cc506480882149c520820adfa
Autor:
Gillian O. Bruni, K. Thomas Klasson
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 4, p 573 (2022)
Aconitic acid (propene-1,2,3-tricarboxylic acid) is the most prevalent 6-carbon organic acid that accumulates in sugarcane and sweet sorghum. As a top value-added chemical, aconitic acid may function as a chemical precursor or intermediate for high-v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2f149e80d5d469f80e5fd9382edf075
Publikováno v:
European Archives of Paediatric Dentistry. 24:43-53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Encyclopedia of Sleep and Circadian Rhythms ISBN: 9780323910941
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::426a0fe56cb586c4b285dca5d8c93024
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-822963-7.00121-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-822963-7.00121-3