Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"O'Grady, M.N."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 1 August 2015 100:179-184
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods April 2013 5(2):940-948
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O’Sullivan, A.M., O’Callaghan, Y.C., O’Grady, M.N., Queguineur, B., Hanniffy, D., Troy, D.J., Kerry, J.P., O’Brien, N.M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2012 134(2):1137-1140
Autor:
Valencia, I. (Idoia), O'Grady, M.N. (M.N.), Ansorena-Artieda, D. (Diana), Astiasarán, I. (Iciar), Kerry, J.P. (J. P.)
Publikováno v:
Dadun. Depósito Académico Digital de la Universidad de Navarra
instname
instname
Fresh pork sausages (pork shoulder, pork back fat, water, rusk and seasoning) were manufactured where 15% of the pork back fat was substituted with linseed oil (LO) or fish oil (FO). Green tea catechins (GTC) and green coffee antioxidant (GCA) were a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::08bf73f39c4188f568faddb63256ad73
https://hdl.handle.net/10171/22130
https://hdl.handle.net/10171/22130
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.