Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"O'Connor, A. F. Fitzgerald"'
Publikováno v:
BMJ: British Medical Journal, 1989 Aug . 299(6698), 550-551.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/29705156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O’Connor, Alec F. Fitzgerald
Publikováno v:
Otolaryngology-Head & Neck Surgery; Aug2004, Vol. 131 Issue 2, pP226-P227, 0p
Autor:
MICHEAL CLIFFORD
Publikováno v:
Daily Mail. 3/14/2016, p54. 2p.
Publikováno v:
Otolaryngology-Head & Neck Surgery; Aug2004, Vol. 131 Issue 2, pP350-P360, 0p
Autor:
JOHN HARRINGTON
Publikováno v:
Daily Mail. 2/1/2012, p51. 1p.
A large variety of food products all over the world are prepared by the fermentation of various raw materials. Fermentation: Effects on Food Properties explores the role of fermentation reactions in the chemical, functional, and sensory properties of