Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"O'Callaghan, Nathan"'
Electronic health records include information on patients' status and medical history, which could cover the history of diseases and disorders that could be hereditary. One important use of family history information is in precision health, where the
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2403.09997
Autor:
Milne, Elizabeth, O’Callaghan, Nathan, Ramankutty, Padmaja, de Klerk, Nicholas H., Greenop, Kathryn R., Armstrong, Bruce K., Miller, Margaret, Fenech, Michael
Publikováno v:
In Nutrition February 2015 31(2):331-336
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O’Callaghan, Nathan J., Toden, Shusuke, Bird, Anthony R., Topping, David L., Fenech, Michael, Conlon, Michael A.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition February 2012 31(1):60-64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sergi, Domenico, Luscombe-Marsh, Natalie, Heilbronn, Leonie Kaye, Birch-Machin, Mark, Proud, Christopher, Abeywardena, Mahinda, O’Callaghan, Nathan
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2020 4 Supplement 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O’Callaghan, Nathan, Valsesia, Armand, Kulkarni, Sameer, Marquis, Julien, Leone, Patricia, Mironova, Polina, Walter, Ondine, Saris, Wim, Descombes, Patrick, Hager, Jorg, Astrup, Arne, Darimont, Chrsitian
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2019 3 Supplement 1