Zobrazeno 1 - 10
of 1 112
pro vyhledávání: '"Nymphaea nouchali"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pharmacognosy Research. Apr-Jun2023, Vol. 15 Issue 2, p226-234. 9p.
Publikováno v:
In Food and Humanity May 2024 2
Anticancer potential of Nymphaea nouchali Brum flowers against Ehrlich ascites carcinoma cell lines.
Autor:
Nagavani, V.1, Raghavarao, T.1 trrao_au@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Cancer Research & Therapeutics. 2023 Supplement 1, Vol. 19, pS241-S249. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Md. Nazim Uddin, Md. Abdus Samad, Md. Abu Zubair, Md. Zahurul Haque, Kanika Mitra, Tanzir Ahmed Khan, Md Amir Hossain, Ashikujaman Syed, Aklima Afroze
Publikováno v:
Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine, Vol 10, Iss 12, Pp 555-562 (2020)
Objective: To investigate bioactive phytochemicals and antioxidant activities of Nymphaea nouchali and to explore its anticancer pathways by a network pharmacology approach. Methods: Using a spectrophotometer and high-performance liquid chromatograph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75928f0e86ca4c45b7e6bccb5bb979a1
Autor:
Dias, Olivia1 (AUTHOR), Tungare, Kanchanlata1 (AUTHOR) skanchan19@gmail.com, Palamthodi, Shanooba1 (AUTHOR), Bhori, Mustansir1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. May2021, Vol. 45 Issue 5, p1-13. 13p.
Autor:
Maji, Anukul, Beg, Maidul, Das, Somnath, Chandra Jana, Gopal, Jha, Pradeep K., Islam, Md. Maidul, Hossain, Maidul
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 5 March 2019 1179:685-693