Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Nyitrai, Ákos"'
Publikováno v:
In Food Quality and Preference January 2022 95
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology May 2021 111:1-11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sipos, László, Gere, Attila, Kókai, Zoltán, Nyitrai, Ákos, Kovács, Sándor, Urbin, Ágnes, Samu, Krisztián, Wenzel, Klára
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 3200, p 3200 (2021)
Applied Sciences
Volume 11
Issue 7
Applied Sciences
Volume 11
Issue 7
The contrast sensitivity of normal and anomalous trichromats were examined with Landolt-C figures by eye-tracking system. For the measurements, two series of test images (achromatic and colored) were designed. The difficulty levels of the tests were
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krisztina Madaras, Boros, Ildikó Fruzsina, Nyitrai, Ákos, Csambalik, László Orbán, Gere, Attila, Sipos, László
Publikováno v:
Krisztina Madaras
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8369592668fbad0cd5b18faab4d227ec
https://m2.mtmt.hu/api/publication/3324672
https://m2.mtmt.hu/api/publication/3324672