Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Nyanhongo, G. S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering & Technology. Aug2012, Vol. 35 Issue 8, p1359-1372. 14p.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 45, Iss 3, Pp 250-268 (2007)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Those oxidoreductases that are part of the ligninolytic complex of basidiomycete and ascomycete fungi have played an increasingly important role in biotechnological applications during the last decade. The stability of these extracellular enzymes, th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::50e493c4cf437344cddc81361488424a
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84860874767&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84860874767&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Nyanhongo, G. S., Stadler, K. A., Braunschmid, V., Weber, H., Bauer, W., Biundo, A., Doris Ribitsch, Guebitz, G.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::36c4de70e0055fd619058524e07eeb7a
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85086339818&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85086339818&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Artur Cavaco Paulo, Jiajia Fu, Massimiliano Cardinale, Chongwen Yu, Georg Gübitz, Carla Silva, Endry Nugroho Prasetyo, Gibson S. Nyanhongo
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
A biological approach for degumming bamboo substrates has been assessed. The ability of various commercially available enzymes, including cellulase, xylanase, pectinase and mannanase, to hydrolyze bamboo powders was investigated. In addition, a comme