Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Nyambati, V.C.S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shmuel, Orit, Rasti, Aviv, Zaknoun, Melodie, Astman, Nadav, Golan-Goldhirsh, Avi, Sagi, Orly, Gopas, Jacob
Publikováno v:
Pathogens; May2024, Vol. 13 Issue 5, p384, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ouyabe, Michel1 (AUTHOR) k3irie@nodai.ac.jp, Irie, Kenji1 (AUTHOR) tp201893@nodai.ac.jp, Tanaka, Naoto2 (AUTHOR) n3tanaka@nodai.ac.jp, Kikuno, Hidehiko3 (AUTHOR) h3kikuno@nodai.ac.jp, Pachakkil, Babil1 (AUTHOR), Shiwachi, Hironobu1 (AUTHOR) mo207416@nodai.ac.jp
Publikováno v:
Agronomy. Jun2020, Vol. 10 Issue 6, p903. 1p.
Autor:
Lusambili, Adelaide, Wisofschi, Stefania, Shumba, Constance, Obure, Jerim, Mulama, Kennedy, Nyaga, Lucy, Wade, Terrance J., Temmerman, Marleen
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research & Public Health; Nov2020, Vol. 17 Issue 21, p8218, 1p
Autor:
Niranjan S. Raj
Plant growth promoting microorganisms (PGPM) have gained acceptance and importance due to their dual benefits of promoting plant growth in addition to managing plant pests and diseases and are extensively used as microbial inoculants in improving agr
Autor:
Maulin P. Shah, Deepanwita Deka
Endophytic Association: What, Why, and How focuses on the endophytic association of plants, how they have originated inside the host, their importance, and how they are beneficial for the environment, as well as humans. The book discusses how using e