Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Nwabueze, R. N."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
African Journal of Biotechnology; Vol 5, No 19 (2006)
African Journal of Biotechnology; Vol 5, No 19 (2006)
Investigations were carried out on yeasts isolated from palm wines obtained from South Eastern Nigeria. The isolates were characterised for certain attributes necessary for ethanol production. Isolations weremade from 600 hour-aged wines. The attribu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::54b9fa7382b11ef0246862791fe878d5
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33751221313&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33751221313&partnerID=MN8TOARS