Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Nutritive utilization"'
Autor:
Fuensanta Lima-Rubio, Laura Peláez, Francisco-Javier Bermúdez-Silva, Gemma Rojo-Martínez, Eva García-Escobar, Federico Soriguer, Maria-Soledad Ruiz de Adana, Angel-María Caracuel, Elehazara Rubio-Martín, Gabriel Olveira
Publikováno v:
Nutrients, Vol 9, Iss 8, p 877 (2017)
Nutrients
Nutrients; Volume 9; Issue 8; Pages: 877
Nutrients
Nutrients; Volume 9; Issue 8; Pages: 877
The satiating effects of cow dairy have been thoroughly investigated; however, the effects of goat dairy on appetite have not been reported so far. Our study investigates the satiating effect of two breakfasts based on goat or cow dairy and their ass
Autor:
Muñoz Alférez, María José, López Aliaga, María Inmaculada, Díaz Castro, Javier, Rodríguez Ferrer, María, Sánchez Campos, Margarita
Se ha estudiado la utilización digestiva y metabólica de hierro durante la evolución (20,30, 40 días) de una ferrodeficiencia nutricional en ratas en periodo de crecimiento. Se han usado 48 ratas (Ratus novergicus, raza Wistar albina) con un peso
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1648::f408d4f7a87cad05aaa68f0cab03e077
http://hdl.handle.net/10481/26426
http://hdl.handle.net/10481/26426
Publikováno v:
Journal of Dairy Science 89 (2006) 12
Journal of Dairy Science, 89(12), 4520-4526
Journal of Dairy Science, 89(12), 4520-4526
Goat milk and cow milk are commonly used in infant formula preparations and, as such, understanding the nutritional characteristics of infant formulas made from these milks is important. In this study, a goat milk infant formula was compared with an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7dc6f5051ed2ad04f328f8d4c9053e5e
https://research.wur.nl/en/publications/mineral-retention-in-three-week-old-piglets-fed-goat-and-cow-milk
https://research.wur.nl/en/publications/mineral-retention-in-three-week-old-piglets-fed-goat-and-cow-milk
Autor:
Juana Frias, Elena Gomez-Villalva, Gloria Urbano, María López-Jurado, Pilar Aranda, Concepción Vidal-Valverde, S. Frejnagel, Jesús M. Porres
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
The effect of mild hydrothermal treatment and the addition of phytase under optimal conditions (pH 5.5, 37 °C) on the nutritive utilization of the protein of pea (Pisum sativum L,) flour was studied in growing rats by examining the chemical and biol
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.