Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Nutritional risk factors"'
Autor:
Francis Agyekum, Aba Ankomaba Folson, Benjamin Abaidoo, Lambert Tetteh Appiah, Yaw Adu-Boakye, Harold Ayetey, Isaac Kofi Owusu
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Lifestyle behavioural risk factors have been linked to increased cardiovascular disease. Recent data have shown increased atherosclerotic cardiovascular disease (ASCVD) burden in Ghana. This study aimed to describe the behavioural
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97b3769850314de88697f2301442a169
Autor:
Meijuan Tu, Aijie Huang, Lijuan Ning, Baolin Tang, Chunli Zhang, Guangyu Sun, Xiang Wan, Kaidi Song, Wen Yao, Ping Qiang, Yue Wu, Xiaoyu Zhu
Publikováno v:
Stem Cell Research & Therapy, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Background Umbilical cord blood transplantation (UCBT) is a curable therapy for hematological disease; however, the impact of nutritional status on UCBT outcomes remains controversial. To evaluate the joint effect of clinical characteristics
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bbcdf4c553f4cd49f9ddff9d1b8ba10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marjan Mansourian, Raziyeh Mohammadi, Hamid Reza Marateb, Akram Yazdani, Masoomeh Goodarzi-Khoigani, Sajedeh Molavi
Publikováno v:
Journal of Research in Medical Sciences, Vol 22, Iss 1, Pp 107-107 (2017)
Background: In this study, we aimed to determine comprehensive maternal characteristics associated with birth weight using Bayesian modeling. Materials and Methods: A total of 526 participants were included in this prospective study. Nutritional stat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3888b06b45ac4a2687d1ec30400659c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miguel Herraiz, Miguel A. Rubio, Inés Jiménez, Alejandra Durán, Maria Carmen Montañez, Nuria Izquierdo, Paz de Miguel, Elena Bordiú, Laura del Valle, Isabelle Runkle, Verónica Melero, Carla Assaf-Balut, Alfonso L. Calle-Pascual, Martin Cuesta, Johanna Valerio, Nuria García de la Torre, Ana Barabash, Cristina Familiar, Manuel Fuentes
Publikováno v:
BMJ Open Diabetes Research & Care, Vol 8, Iss 1 (2020)
BMJ Open Diabetes Research & Care
BMJ Open Diabetes Research & Care
BackgroundThe consumption of dairy products in pregnancy is widely extended. However, whether the consumption of low or high fat dairy produce is more beneficial for maternofetal health has yet to be established.Research design and methodsThis prospe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Public Health Review: International Journal of Public Health Research; Vol 4 No 4 (2017): Jul-Sep; 80-85
Introduction: Various studies conducted in India indicate a rising trend in the prevalence of overweight and obesity in children. This alarming rise in childhood obesity is often attributed to increased intake of high calorie foods, coupled with decr