Zobrazeno 1 - 10
of 246
pro vyhledávání: '"Nutritional labelling"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 18, Pp e37901- (2024)
This work aimed to enhance green Spanish-style Manzanilla table olives by replacing salt with K, Ca, and Mg chlorides in innovative packaging, utilising Response Surface Methodology (RSM). Both the added replacers and naturally occurring minerals wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee3912656dec47069894b7ec8b149a56
Publikováno v:
In Heliyon 30 September 2024 10(18)
Autor:
Eric Robinson, Emma Boyland, Rebecca Evans, Amy Finlay, Lauren Halsall, Gabrielle Humphreys, Tess Langfield, India McFarland‐Lesser, Zina Patel, Andrew Jones
Publikováno v:
Obesity Science & Practice, Vol 9, Iss 2, Pp 75-86 (2023)
Abstract Alcohol is calorie dense, but unlike food products, alcoholic drinks tend to be exempt from nutritional labelling laws that require energy content information to be displayed on packaging or at point of purchase. This review provides a persp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/358aef8e107f4c2e8e8bdf1172602bcc
Publikováno v:
The South African Journal of Clinical Nutrition, Vol 35, Iss 4, Pp 155-161 (2022)
Objectives: This study aimed to: (i) determine the proportion of fast-food restaurants that provide nutritional information, (ii) describe the nutritional information of similar food items and meal combinations across the fast-food restaurants, (iii)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e648ae18f03b4756b105c5b23846c778
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
BackgroundThe harmonization of front-of-pack nutritional declaration is in the heart of food and nutrition policy discussions in Europe. The Nutri-Score system has been proposed by many countries as a potential candidate but its suitability for use a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a78b90bf78bd48bf824d159ce21d4b1b
Autor:
Ana Carolina Bail Morais, Lize Stangarlin-Fiori, Renata Labronici Bertin, Caroline Opolski Medeiros
Publikováno v:
Demetra, Vol 15, Iss 0, Pp e45847-e45847 (2020)
Food labelling is important to communication between food producers and consumers. For consumers to have greater autonomy in terms of their food choices, it is important to facilitate a correct interpretation about what is on a food label. This paper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecda22bb548743b98945cc8527e93e3a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Clinical Nutrition; Vol. 35 No. 4 (2022); 155-161
Objectives: This study aimed to: (i) determine the proportion of fast-food restaurants that provide nutritional information, (ii) describe the nutritional information of similar food items and meal combinations across the fast-food restaurants, (iii)