Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Nutritional insecurity"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3345 (2024)
In West Africa, the number of people facing food crises increases each year in both rural and urban areas, due to interdependent factors. The city of Grand Lome in Togo faces an increasingly large population that must ensure access to food, which it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cfe7d0c522148beb346a9518ec8edb0
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 47, Iss , Pp 131-146 (2023)
Summary: Background: Disasters cause diseases, disrupt food supply systems, and expose people to food and nutritional instability. Malnutrition issues, recurrent infections, contaminated food, and inadequate access to essential resources make an alre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42bb4bb9c46f43adb1e3a1a47a09f1bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Amfiteatru Economic / Economic Amphitheater. 21(51):347-360
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=763564
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaitlyn Harper, Rebecca Skinner, Michelle Martinez-Baack, Laura E. Caulfield, Susan M. Gross, Kristin Mmari
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 22; Pages: 4707
This study explored strategies to improve adolescent food security using semi-structured in-depth interviews with 9 policy advocates, 12 parents and 15 adolescents aged between 17 and 20 years, living in households who were eligible for the Supplemen
Autor:
Ye Luo, Catherine Mobley, Leslie Hossfeld, Caitlin Koob, Cassius Hossfeld, Samuel L. K. Baxter, Sarah F. Griffin
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 21; Pages: 4616
Many individuals make financial, health and food related trade-offs to cope with the challenges of food insecurity and to meet their household needs for healthy, affordable food. A survey (n = 652) was conducted in nine rural counties in South Caroli