Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Nutritional facts"'
Autor:
Vanessa dos Santos Pereira Montera, Ana Paula Bortoletto Martins, Laís Amaral Mais, Daniela Silva Canella
Publikováno v:
Revista de Saúde Pública, Vol 57 (2023)
ABSTRACT Questions about the safety of food additives and their consumption have been raised in recent years. The increased exposure to these substances, either by intake of ultra-processed foods or by the broad use and combination of various categor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7562d87acf342cbb9ccf2ef37878f90
Autor:
Ana Carolina Bail Morais, Lize Stangarlin-Fiori, Renata Labronici Bertin, Caroline Opolski Medeiros
Publikováno v:
Demetra, Vol 15, Iss 0, Pp e45847-e45847 (2020)
Food labelling is important to communication between food producers and consumers. For consumers to have greater autonomy in terms of their food choices, it is important to facilitate a correct interpretation about what is on a food label. This paper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecda22bb548743b98945cc8527e93e3a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Priscila Pereira Machado, Mariana Vieira dos Santos Kraemer, Nathalie Kliemann, Cláudia Flemming Colussi, Marcela Boro Veiros, Rossana Pacheco da Costa Proença
Publikováno v:
British Food Journal, 2016, Vol. 118, Issue 7, pp. 1579-1593.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2015-0353
Autor:
Montera, Vanessa dos Santos Pereira, Martins, Ana Paula Bortoletto, Mais, Laís Amaral, Canella, Daniela Silva
Publikováno v:
Revista de Saúde Pública, Volume: 57, Article number: 2, Published: 20 FEB 2023
Questions about the safety of food additives and their consumption have been raised in recent years. The increased exposure to these substances, either by intake of ultra-processed foods or by the broad use and combination of various categories of ad
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::dae4eb67f075c8e00860b6d2fa718b43
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0034-89102023000100601&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0034-89102023000100601&lng=en&tlng=en
Autor:
Scheffer, Patrícia Arruda
Publikováno v:
Repositório Institucional Universidade Franciscana
Universidade Franciscana (UFN)
instacron:UFN
Universidade Franciscana (UFN)
instacron:UFN
Submitted by Clarice Rosa Machado (clarice.machado@ufn.edu.br) on 2022-09-15T20:16:06Z No. of bitstreams: 2 Dissertacao_PatríciaArrudaScheffer_SemAssinaturas.pdf: 2453853 bytes, checksum: c2bdbe6932e5082f6fe828e3a76d7778 (MD5) license_rdf: 0 bytes,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a09a682888960246e250bdfbc226443b
http://www.tede.universidadefranciscana.edu.br:8080/handle/UFN-BDTD/1097
http://www.tede.universidadefranciscana.edu.br:8080/handle/UFN-BDTD/1097
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cássia Maria Lobanco, Gabriela Milhassi Vedovato, Cristiane Bonaldi Cano, Deborah Helena Markowicz Bastos
Publikováno v:
Revista de Saúde Pública, Vol 43, Iss 3, Pp 499-505 (2009)
OBJETIVO: Avaliar a fidedignidade das informações sobre dados nutricionais declarados em rótulos de alimentos comercializados. MÉTODOS: Foram avaliados 153 alimentos industrializados habitualmente consumidos por crianças e adolescentes, comercia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4eda469442104c93ab7f03c62efc8e5b
Autor:
Sutton, Judith
Publikováno v:
Library Journal. 6/15/2008, Vol. 133 Issue 11, p88-88. 1/8p.