Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Nutritional enrichment"'
Autor:
Suhyeok Kim, Jaebeom Shin, Hyunwoon Lim, Daehyun Ko, Gunho Eom, Jongho Lim, Yeonji Lee, Sera Choi, So Yun Park, Jeung-Yil Park, Kyeong-Jun Lee
Publikováno v:
Fisheries and Aquatic Sciences, Vol 27, Iss 7, Pp 447-455 (2024)
This study was conducted to investigate the effects of feeding Artemia nauplii enriched with poly-β-hydroxybutyrate (PHB) on Pacific white shrimp (Penaeus vannamei) post-larvae. A total 900 shrimp (initial average body weight: 2.50 ± 0.01 mg) were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07e7f47d08ed470daf33072aa15ae177
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2416 (2024)
The study aimed to be able to incorporate mealworm powder into yoghurts to increase protein content. Tenebrio molitor is gaining popularity as an alternative protein source. In the face of a growing human population and the associated challenges of s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76a06a8a2bb347cfb22f1c0981a0d373
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Konstantina Kotsou, Theodoros Chatzimitakos, Vassilis Athanasiadis, Eleni Bozinou, Christos G. Athanassiou, Stavros I. Lalas
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 23, p 4223 (2023)
The utilization of alternative and sustainable food sources has garnered significant interest as a means to address the challenges of food security and environmental sustainability. Tenebrio molitor larvae, commonly known as mealworms, have emerged a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7953b64b2f334fe1a06d8f1c6f291c4d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Technological applicability of mama-cadela (Brosimium gaudichaudii Trecúl) seed flour in gingerbread
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Vol 53 (2021)
ABSTRACT The objective of this paper was the partial addition of mama-cadela seed flour in the production of gingerbread with chocolate coating for a partial substitution of wheat flour (15 percent and 25 percent relative to flour), in order to verif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e68ab5e42bd48209058141c5cc7d400
Autor:
Thais Jaciane Araujo Rodrigues, Agdylannah Felix Vieira, Aline Chiara dos Santos Trindade, Ana Paula Trindade Rocha, Deyzi dos Santos Gouveia, Vanessa Fernandes de Oliveira
Publikováno v:
Revista Principia, Vol 1, Iss 47, Pp 104-111 (2019)
The objective of this experiment was to dry the leaves of salt grass (Atriplex nummularia) and to make pasta with partial substitution of wheat flour for salt-grass meal. The leaves, with an initial water content of 77%, were submitted to kiln drying
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fab0b031308846caa8dd28360dc0d1b3
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 7, Iss sp3, Pp 1-4 (2019)
The study was aimed to improve the nutritional composition of nettle (Utrica dioica L.) having positive effects on animals by solid-state fermentation. Aspergillus niger was used as a inoculant in fermentation of nettle. Before and after fermentation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e756c81c449d4d9e9cfcb2dffc472a84