Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Nutritional diversity"'
Autor:
Shiyao Dong, Siyu Fang, Jinyan Li, Wenfeng Zheng, Zhe Wang, Junlong Hu, Xiuqi Zhao, Zhiyong Liu, Hui Feng, Yun Zhang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101379- (2024)
Pakchoi (Brassica rapa ssp. chinensis) is cultivated for its high nutritional value; however, the nutritional diversity of different pakchoi cultivars is rarely investigated. Herein, we performed widely targeted metabolic profiling analyses of five p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3ec2f3e5ddc42cabd46c8c4039fb783
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kudakwashe A. Mbiro, Thabo Ndlovu
Publikováno v:
Jàmbá, Vol 13, Iss 1, Pp e1-e8 (2021)
The prevalence of malnutrition in children below the age of 5 years in rural Zimbabwe, resulting from low income and the inability to meet food and medical expenses, marks huge disparities between rich and poor households. Efforts to improve child he
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51a1a7311b5e4a469e7cc51d2d5a548b
Publikováno v:
African Journal on Land Policy and Geospatial Sciences, Vol 2, Iss 1, Pp 60-70 (2019)
This study examines the effect of land rights on agricultural outcomes in Rwanda. We characterize the effects of land rights from two perspectives. The first one is land rights indicated by the right to sell and guarantee land and the second one is l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1eb409f05fdd42459f6456638e990bd1
Autor:
Wenhua Liao, Zhen Ci, Yang Li, Ji Qu, Pengjia Tian, Xinhong Wei, Xiaoli Gao, Weixing Guan, Zhaxi Laba, Yangzong Nima, Haijiao Huang
Publikováno v:
Bioinformation
Barley (Hordeum vulgare L.) is an important agricultural crop. Various studies on the genetic diversity, biochemical and molecular attributes on this species are known. However, information on nutritional variability in a large panel of barley cultiv
Publikováno v:
African Journal on Land Policy and Geospatial Sciences, Vol 2, Iss 1, Pp 60-70 (2019)
This study examines the effect of land rights on agricultural outcomes in Rwanda. We characterize the effects of land rights from two perspectives. The first one is land rights indicated by the right to sell and guarantee land and the second one is l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d138c536acb05229eb0e8f1b1a342426
Autor:
Hannington Lwandasa, Paola De Santis, Devra I. Jarvis, Moses Matovu, Brian Isabirye, R. Nankya, J.W. Mulumba
Publikováno v:
Sustainability
Volume 13
Issue 5
Sustainability, Vol 13, Iss 2658, p 2658 (2021)
Volume 13
Issue 5
Sustainability, Vol 13, Iss 2658, p 2658 (2021)
The cultivated peanut (Arachis hypogaea L.) is one of the most widely consumed legumes globally due to its nutrient content, taste, and affordability. Nutrient composition and consumer preference were determined for twenty local farmer (landrace) and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1030db73125d9a2aea646c7920afb3d0
http://hdl.handle.net/11573/1508743
http://hdl.handle.net/11573/1508743
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.