Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Nutritional description"'
Autor:
Tomás Lafarga, Gloria Bobo, Josep Sabaté, Lorena Zudaire, Joan Casals, Silvia Sans, Joan Simó
Publikováno v:
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
‘Calçot’ is the Catalan name for the immature floral stems of second‐year onion resprouts of the Blanca Tardana de Lleida (BTL) landrace. Highly appreciated for their sensory attributes, these resprouts are typically consumed after roasting on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c780937b123f8d40759797cf57306e1c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.