Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Nutritional biotechnology"'
Autor:
Karoline W. Leal, Davi F. Alba, Marily G. Cunha, Hiam Marcon, Fernanda C. Oliveira, Roger Wagner, Anielen D. Silva, Thalison F. Lopes, Loren S.B. de Jesus, Maria Rosa C. Schetinger, Claiton A. Zotti, Julcemar D. Kessler, Marcelo Vedovatto, Aleksandro S. Da Silva
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 29, Iss , Pp e00580- (2021)
The objective of this study was to evaluate the effects of biocholine powder (BP) added to the concentrate of ewe lambs on growth, rumen fermentation, antioxidant status, and metabolism. Forty-eight Lacaune lambs were divided 3 treatments: T0, T4, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a0dcec4fc7646e4987868c8aea4e3a0
Autor:
Hiam Marcon, Anielen D. Silva, Marily G. da Cunha, Davi F. Alba, Fernanda C. de Oliveira, Claiton André Zotti, Maria Rosa Chitolina Schetinger, Marcelo Vedovatto, Aleksandro S. Da Silva, Thalison F. Lopes, Loren S.B. de Jesus, Karoline W. Leal, Julcemar Dias Kessler, Roger Wagner
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 29, Iss, Pp e00580-(2021)
Biotechnology Reports
Biotechnology Reports
Highlights • Supplementation with biocholine powder (BP) had no effect on the performance in young female sheep to long-term. • But supplementation with BP in the first 30 days of ingestion potentiates weight gain. • Ingestion of BP modified th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leal KW; Postgraduate Program in Animal Science, State University of Santa Catarina (UDESC), Chapecó, SC, Brazil., Alba DF; Postgraduate Program in Animal Science, State University of Santa Catarina (UDESC), Chapecó, SC, Brazil., Cunha MG; Postgraduate Program in Animal Science, State University of Santa Catarina (UDESC), Chapecó, SC, Brazil., Marcon H; Postgraduate Program in Animal Science, State University of Santa Catarina (UDESC), Chapecó, SC, Brazil., Oliveira FC; Department of Food Science Technology, Federal University Santa Maria (UFSM), Santa Maria, RS, Brazil., Wagner R; Department of Food Science Technology, Federal University Santa Maria (UFSM), Santa Maria, RS, Brazil., Silva AD; Department of Biochemistry and Molecular Biology, UFSM, Santa Maria, RS, Brazil., Lopes TF; Department of Biochemistry and Molecular Biology, UFSM, Santa Maria, RS, Brazil., de Jesus LSB; Department of Biochemistry and Molecular Biology, UFSM, Santa Maria, RS, Brazil., Schetinger MRC; Department of Biochemistry and Molecular Biology, UFSM, Santa Maria, RS, Brazil., Zotti CA; University of the West of Santa Catarina, Xanxerê, SC, Brazil., Kessler JD; Department of Animal Science, UDESC, Chapecó, SC, Brazil., Vedovatto M; State University of Mato Grosso Do Sul, Aquidauana, MS, Brazil., Silva ASD; Department of Animal Science, UDESC, Chapecó, SC, Brazil.
Publikováno v:
Biotechnology reports (Amsterdam, Netherlands) [Biotechnol Rep (Amst)] 2020 Dec 24; Vol. 29, pp. e00580. Date of Electronic Publication: 2020 Dec 24 (Print Publication: 2021).