Zobrazeno 1 - 10
of 1 061
pro vyhledávání: '"Nutritional biotechnology"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bijay Kumar Behera
Publikováno v:
Advances in Fisheries Biotechnology ISBN: 9789811632143
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b40ddc85eb49fee5cc0ec8fbdf4b070a
https://doi.org/10.1007/978-981-16-3215-0_16
https://doi.org/10.1007/978-981-16-3215-0_16
Autor:
Karoline W. Leal, Davi F. Alba, Marily G. Cunha, Hiam Marcon, Fernanda C. Oliveira, Roger Wagner, Anielen D. Silva, Thalison F. Lopes, Loren S.B. de Jesus, Maria Rosa C. Schetinger, Claiton A. Zotti, Julcemar D. Kessler, Marcelo Vedovatto, Aleksandro S. Da Silva
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 29, Iss , Pp e00580- (2021)
The objective of this study was to evaluate the effects of biocholine powder (BP) added to the concentrate of ewe lambs on growth, rumen fermentation, antioxidant status, and metabolism. Forty-eight Lacaune lambs were divided 3 treatments: T0, T4, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a0dcec4fc7646e4987868c8aea4e3a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Devi, Ng Chinglembi1 (AUTHOR), Waikhom, Gusheinzed1 (AUTHOR), Singh, Soibam Khogen1,2 (AUTHOR) gengang@gmail.com, Das, Pronob3 (AUTHOR) pronob.das@icar.gov.in, Debbarma, Sourabh4 (AUTHOR), Debbarma, Reshmi1 (AUTHOR), Singh, Lukram Sushil5 (AUTHOR), Meinam, Martina1 (AUTHOR), Biswas, Pradyut1 (AUTHOR), Irungbam, Surajkumar1 (AUTHOR), Seong Wei, Lee (AUTHOR) leeseong@umk.edu.my
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. 10/12/2024, Vol. 2024, p1-16. 16p.
Autor:
Hati, Subrota1, Basaiawmoit, Bethsheba, Ramanuj, Krupali1, Sreeja V.1, Maurya, Ruchika2,3, Bishnoi, Mahendra3, Kondepudi, Kanthi Kiran3, Mishra, B. K.4 birendramishra14@gmail.com
Publikováno v:
Indian Journal of Experimental Biology. Sep2024, Vol. 62 Issue 9, p730-746. 17p.
Publikováno v:
Archiva Zootechnica. 2019, Vol. 22 Issue 1, p64-77. 14p.
Autor:
Almas, Semra1, Sert, Tijen Demiral1,2 tijensert@sdu.edu.tr
Publikováno v:
Advancements in Life Sciences. Aug2024, Vol. 11 Issue 3, p572-579. 8p.