Zobrazeno 1 - 10
of 856
pro vyhledávání: '"Nutrition science"'
Publikováno v:
Journal of Nutrition and Food Security, Vol 9, Iss 4, Pp 631-642 (2024)
Nutrition literacy is the individuals' motivation and ability to obtain, process, and understand nutrition information and the skills needed in order to make appropriate nutrition decisions. The present study was conducted to determine the validity a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bc64a13e01b40a8aa6922f55ef06b70
Autor:
Necula, Gina Aurora, Toma, Alexandra, Stoica, Maricica
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com//search/book-detail?id=1250570
Publikováno v:
Children, Vol 11, Iss 5, p 559 (2024)
Food patterns are deteriorating and, consequently, not meeting nutritional recommendations. Learning about the adherence to a diet is crucial for understanding children’s dietary habits. The objective of the present analysis was to assess the degre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1cea53cd49b408faf34e7921dbbaad8
Autor:
Zahra Namkhah, Seyedeh Fatemeh Fatemi, Amin Mansoori, Saeid Nosratabadi, Majid Ghayour-Mobarhan, Seyyed Reza Sobhani
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Promoting sustainability in food and nutrition systems is essential to address the various challenges and trade-offs within the current food system. This imperative is guided by key principles and actionable steps, including enhancing productivity an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cda3a85747d4a558b2a3549fc22a6a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Nutrition Research, Vol 65, Pp 1-7 (2021)
Background: Unhealthy food is one of the main risk factors for non-communicable diseases. Improved knowledge about healthy and sustainable food products requires nutrition research in collaboration between universities and the food industry. Objectiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/669969c29aa9452e825e7cac41963949
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tufts University Health & Nutrition Letter. Nov97 Supplement, Vol. 15, p1. 4p. 2 Color Photographs, 1 Chart.