Zobrazeno 1 - 10
of 853
pro vyhledávání: '"Nutrition science"'
Autor:
Necula, Gina Aurora, Toma, Alexandra, Stoica, Maricica
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com//search/book-detail?id=1250570
Publikováno v:
Children, Vol 11, Iss 5, p 559 (2024)
Food patterns are deteriorating and, consequently, not meeting nutritional recommendations. Learning about the adherence to a diet is crucial for understanding children’s dietary habits. The objective of the present analysis was to assess the degre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1cea53cd49b408faf34e7921dbbaad8
Autor:
Zahra Namkhah, Seyedeh Fatemeh Fatemi, Amin Mansoori, Saeid Nosratabadi, Majid Ghayour-Mobarhan, Seyyed Reza Sobhani
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Promoting sustainability in food and nutrition systems is essential to address the various challenges and trade-offs within the current food system. This imperative is guided by key principles and actionable steps, including enhancing productivity an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cda3a85747d4a558b2a3549fc22a6a4
Publikováno v:
Frontiers in Health Informatics, Vol 12, Iss 0 (2023)
Introduction: Universities are the origin of society's transformations in various fields and students as the main pillars of the university form the main body of various organizations and organs of the society. For this purpose, it is necessary to ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ec82c94d1fc4288be6cdc904e276b85
Publikováno v:
Food & Nutrition Research, Vol 65, Pp 1-7 (2021)
Background: Unhealthy food is one of the main risk factors for non-communicable diseases. Improved knowledge about healthy and sustainable food products requires nutrition research in collaboration between universities and the food industry. Objectiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/669969c29aa9452e825e7cac41963949
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ronaldo Angelo Dias da Silva, Leszek Antoni Szmuchrowski, João Paulo Pereira Rosa, Marcos Antônio Pereira dos Santos, Marco Túlio de Mello, Lucas Savoi, Yves Ferreira Porto, Francisco de Assis Dias Martins Júnior, Marcos Daniel Motta Drummond
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 14, p 3131 (2023)
Intermittent fasting (IF) is commonly used by combat sports athletes for weight loss. However, IF can decrease performance. This study aimed to investigate the effect of IF on total body mass (TBM) and Taekwondo performance. Nine athletes (seven male
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07e7b78d088048e1a5933c4ac53d75ea
Publikováno v:
Tufts University Health & Nutrition Letter. Nov97 Supplement, Vol. 15, p1. 4p. 2 Color Photographs, 1 Chart.