Zobrazeno 1 - 10
of 434
pro vyhledávání: '"Nutrition determinants"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The South African Journal of Clinical Nutrition, Vol 32, Iss 2, Pp 32-39 (2019)
Objectives: The nutrition of construction workers is related to their health and safety (H&S) at work. Research on the factors influencing construction workers’ food choices and overall nutrition is limited, in South Africa and indeed Africa as a w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b90f4c4265e44705be67ad14c07a58d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frank H. Bloomfield, Jane E. Harding, Michael P. Meyer, Jane M. Alsweiler, Yannan Jiang, Clare R. Wall, Tanith Alexander, on behalf of the DIAMOND Study Group
Publikováno v:
BMC Pediatrics, Vol 18, Iss 1, Pp 1-6 (2018)
Abstract Background Babies born at moderate-late preterm gestations account for > 80% of all preterm births. Although survival is excellent, these babies are at increased risk of adverse neurodevelopmental outcomes. They also are at increased risk of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2baf287144914d7090697c67c1975d27
Autor:
Zeisel, Steven H
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition May 2009 89(5):1488S-1493S
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
American Journal of Men's Health, Vol 11 (2017)
Nutritional knowledge as well as economic, social, biological, and cultural factors have been known to determine an individual’s food choices. Despite the existence of research on the factors which influence nutrition globally, there is little know
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f9616b5e5204cbbb09facd3fb8425f7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.