Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Nutrition declaration"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2022)
Branded foods databases are becoming very valuable not only in nutrition research but also for clinical practice, policymakers, businesses, and general population. In contrast to generic foods, branded foods are marked by rapid changes in the food su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52087752806a4aa8b233946e47444e2d
Autor:
Donato Angelino, Cristian Del Bo', Nicoletta Pellegrini, Daniela Martini, SINU Young Working Group
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
The packaged foods sold in food stores may be “private-label” products (PL), when branded by the supermarket, and “branded” products (BR). PL products are generally cheaper than the BR counterparts, and this can be perceived as a sign of gene
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdb43ae0bc7b43ecae08202ab89508a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Henderikx Frans
Publikováno v:
Veterinarski Glasnik, Vol 71, Iss 1, Pp 16-23 (2017)
Background: In food marketing, there is a trend towards artisanal, traditional “honest” food, and simultaneously to good looking, long lasting, multi-purpose food with a clean label. In addition, marketeers like to upgrade the image of the foo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17ce80b9f5b541c780c3aaa5c811a887
Autor:
Donato Angelino, Alice Rosi, Giorgia Vici, Marika Dello Russo, Nicoletta Pellegrini, Daniela Martini, on behalf of the SINU Young Working Group
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 5, p 682 (2020)
Plant-based drinks represent a heterogeneous class of beverages, made from several vegetal sources, with a market rapidly expanding around the world. These beverages are mainly drunk in the replacement of milk. Thus, aims of the present study were to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41487148862e418282f30e751fca74cb
Autor:
Margherita Dall’Asta, Donato Angelino, Gaetana Paolella, Rossella Dodi, Nicoletta Pellegrini, Daniela Martini
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 4; Pages: 798
The consumption of wholegrains (WG) is encouraged worldwide, but the lack of a common legal definition of such products leads to an unclear classification and identification on the grocery store shelf. In Italy, several products are generally sold as
Autor:
Maciej Perkowski, Patryk Nowakowski, BARBARA MROCZKO, Karolina Orywal, Wojciech Zoń, Katarzyna Socha
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 13; Pages: 2750
Dried mushrooms might be a source of mineral components, which are indispensable for human health. The aim of this study was to determine the contents of calcium (Ca), magnesium (Mg), iron (Fe), zinc (Zn), copper (Cu), manganese (Mn), and selenium (S
Autor:
Bjelić, Predrag, Bugarski, Duško
Publikováno v:
Европско законодавство / The European Legislation. (33-34):89-99
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1037958