Zobrazeno 1 - 10
of 893
pro vyhledávání: '"Nutrition declaration"'
Autor:
Dudkiewicz, Agnieszka1,2 a.dudkiewicz@ujd.edu.pl, Koźniewski, Bartłomiej1, Michałowski, Tomasz1, Szymańska, Anna1
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Jul-Sep2022, Vol. 21 Issue 3, p1-259. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
publicado em: Translational Research and Innovation in Human and Health Science, Annals of Medicine. 2018;50(Sup1):S132, doi:10.1080/07853890.2018.1427445 Introduction: In the last years, consumers are paying increasing attention to the nutritional c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::80aef55049ca30c1291b4093ef040560
https://hdl.handle.net/10400.18/5317
https://hdl.handle.net/10400.18/5317
Autor:
Kurbanović, Anđela
Od zrna kakaa mogu se proizvesti tri osnovna tipa čokolada (tamna, mliječna i bijela) koje se međusobno razlikuju po omjeru osnovnih sastojaka. Radi poboljšanja tehnoloških i nutritivnih svojstava u proizvodnji se koriste i određeni emulgatori,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1cd9d7746ed71c5e8de9d3a8c7affb42
https://repository.medri.uniri.hr/islandora/object/medri:4686/datastream/PDF
https://repository.medri.uniri.hr/islandora/object/medri:4686/datastream/PDF
Autor:
B. Mrdovic, V Djordjevic, Jasmina Jovanovic, Z. Beckei, I. Brankovic Lazic, Mladen Raseta, Dejana Trbović
Publikováno v:
60th International Meat Industry Conference (MEATCON2019)
This study aimed to determine the degree of change that unpacked pasteurized (i.e. cooked) sausages undergo during their shelf-life. For that purpose, unpacked domestic cooked sausages were examined for basic nutritional parameters, as are required t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a3aee862a2a95dba429fca836a8eb30b
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1725
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1725
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gorny, Detrich
Publikováno v:
Fleischwirtschaft. 2014, Vol. 94 Issue 9, p116-119. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morar (Matei), Gabriela-Lidia1, Khaled, Ziani1, Bîrzan, Elena-Bianca1, Cornet, Claudiu-Alexandru1, Neacșu, Sorinel-Marius1 neacsu_23@yahoo.es, Tudor, Ioana1, Mititelu, Magdalena1
Publikováno v:
Farmacist.ro. 2022, Issue 5, p33-40. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.