Zobrazeno 1 - 10
of 330
pro vyhledávání: '"Nutrient source"'
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 15, p 8351 (2024)
The ability of bacteria to colonize diverse environmental niches is often linked to their competence in biofilm formation. It depends on the individual characteristics of a strain, the nature of the colonized surface (abiotic or biotic), or the avail
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cf7da949cc349ceaf56d3f23ef67344
Autor:
EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA), Dominique Turck, Torsten Bohn, Jacqueline Castenmiller, Stefaan De Henauw, Karen Ildico Hirsch‐Ernst, Alexandre Maciuk, Inge Mangelsdorf, Harry J. McArdle, Androniki Naska, Kristina Pentieva, Alfonso Siani, Frank Thies, Sophia Tsabouri, Marco Vinceti, Margarita Aguilera‐Gómez, Francesco Cubadda, Thomas Frenzel, Marina Heinonen, Rosangela Marchelli, Monika Neuhäuser‐Berthold, Morten Poulsen, Miguel Prieto Maradona, Josef Rudolf Schlatter, Alexandros Siskos, Henk vanLoveren, Wolfgang Gelbmann, Helle Katrine Knutsen
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 3, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) was asked to deliver an opinion on the safety of magnesium l‐threonate as a novel food (NF) pursuant to Regulation (EU) 201
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31839fd3a7f54c1eb05fff2e520f4c13
Publikováno v:
Environments, Vol 11, Iss 3, p 45 (2024)
Cyanobacteria, an important addition to biofertilizers, are gaining popularity for their multifaceted benefits in sustainable agriculture and ecosystem restoration. However, harmful algal blooms (HABs) in freshwater, predominantly caused by cyanobact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c80c973293c94e37af61ed9bfc8a7396
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joana F. Fundo, Teresa Deuchande, Daniela A. Rodrigues, Lígia L. Pimentel, Susana S. M. P. Vidigal, Luís M. Rodríguez-Alcalá, Manuela E. Pintado, Ana L. Amaro
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 7, p 673 (2023)
The objective of this work was to study the efficiency of different autolysis processes, combining different temperatures and pH conditions, when applied to a genetically engineered yeast residue. The determination of the supernatants’ dry weight s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7869a29d10b4da39e9a39e2b856b3d9
Autor:
EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA), Dominique Turck, Jacqueline Castenmiller, Stefaan De Henauw, Karen Ildico Hirsch‐Ernst, Alexandre Maciuk, Inge Mangelsdorf, Harry J McArdle, Androniki Naska, Carmen Pelaez, Kristina Pentieva, Alfonso Siani, Frank Thies, Sophia Tsabouri, Marco Vinceti, Francesco Cubadda, Thomas Frenzel, Marina Heinonen, Miguel Prieto Maradona, Rosangela Marchelli, Monika Neuhäuser‐Berthold, Morten Poulsen, Josef Rudolf Schlatter, Henk vanLoveren, Reinhard Ackerl, Helle Katrine Knutsen
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 9, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) was asked to deliver an opinion on iron milk proteinate as a novel food (NF) pursuant to Regulation (EU) 2015/2283 and to add
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/216c1a1ebac143ef89c464a2a574f420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nature Environment and Pollution Technology, Vol 20, Iss 2, Pp 613-618 (2021)
The possibility of replacing the inorganic medium with tropical organic fruit waste medium as a nutrient supplement was evaluated for the cultivation of Chlorella vulgaris and Haematococcus pluvialis in this study. Various concentrations of tropical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fea7d0bec8d4e19a7f062d9107c80e9