Zobrazeno 1 - 10
of 358
pro vyhledávání: '"Nutrient reduction"'
Publikováno v:
Geo-spatial Information Science, Vol 27, Iss 6, Pp 1989-2007 (2024)
Lake Erhai, a lake in the early stage of eutrophication, has been threatened by algal blooms (particularly the overproliferation of blue-green algae), which can have an impact on drinking water safety and the lake’s ecosystem. Understanding the gov
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f06a04462024184ac3cbc53d2226e37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang Song
Publikováno v:
Global Ecology and Conservation, Vol 46, Iss , Pp e02608- (2023)
As global warming and human activities continue, algal blooms are becoming more frequent and severe. Based on the fact that even the best technical measures cannot directly reduce nutrient production caused by human activities, the author argues that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b39d51a15c04bc399ac235713d3a047
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 10 (2023)
The Baltic Sea is one of the marine systems suffering from pronounced man-made hypoxia due to the elevated nutrient loads from land. To mitigate hypoxia expansion and to return the Baltic Sea to a good environmental state, the Baltic Sea Action Plan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a17bda39949c409ea494406acbbe4ce3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anca Paulenco, Alin Cristian Nicolae Vintila, Alexandru Vlaicu, Mihaela Ciltea-Udrescu, Ana-Maria Galan
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 6, p 1469 (2023)
This paper focuses on a process for dairy wastewater treatment by mixotrophic cultivation of microalgae Nannochloris sp., using cheese whey obtained as a side flow from cheese production as an organic carbon source. The microalgae samples were prepar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c32c3fcc8674d1682a37f25238d92bf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.