Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Nutrient Rich Food index 9.3"'
Autor:
Daiki Watanabe, Haruka Murakami, Yuko Gando, Ryoko Kawakami, Kumpei Tanisawa, Harumi Ohno, Kana Konishi, Azusa Sasaki, Akie Morishita, Nobuyuki Miyatake, Motohiko Miyachi
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
BackgroundMany cross-sectional studies have identified modifiable factors such as dietary intake, physique, and physical activity associated with diet quality but were unable to determine how a specific individual's diet quality changes with these fa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a90a879b391e475ab4bed3c8d22f8cd3
Autor:
Elise Mognard, Theresia Pratiwi Elingsetyo Sanubari, Yasmine Alem, Jan Li Yuen, Neethianhantan Ari Ragavan, Mohd Noor Ismail, Jean-Pierre Poulain
Publikováno v:
Nutrients; Volume 15; Issue 9; Pages: 2197
Background Breakfast is often referred to as the “most important meal of the day” in shaping diet quality. This study evaluated the percentage contribution of breakfast to the energy and nutrient intakes of Malaysian adults. Objective To establis
Autor:
Chihiro Imai, Hidemi Takimoto, Kayo Kurotani, Ayako Fudono, Iori Tarui, Tomoko Aoyama, Satoshi Yago, Motoko Okamitsu, Naoyuki Miyasaka, Noriko Sato
Publikováno v:
Nutrients; Volume 15; Issue 8; Pages: 1827
Maternal underweight and inadequate gestational weight gain (GWG) are problems in Japan. However, increases in food intake aimed at weight gain alone are not sufficient for mother–child health. This study assessed diet quality based on the 3-day di
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daiki Watanabe, Haruka Murakami, Yuko Gando, Ryoko Kawakami, Kumpei Tanisawa, Harumi Ohno, Kana Konishi, Azusa Sasaki, Akie Morishita, Nobuyuki Miyatake, Motohiko Miyachi
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
BackgroundMany cross-sectional studies have identified modifiable factors such as dietary intake, physique, and physical activity associated with diet quality but were unable to determine how a specific individual's diet quality changes with these fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients
Volume 10
Issue 8
Nutrients, Vol 10, Iss 8, p 999 (2018)
Volume 10
Issue 8
Nutrients, Vol 10, Iss 8, p 999 (2018)
Breakfast consumption is associated with higher overall dietary adequacy
however, there is a lack of quantitative guidelines for optimal nutrient intakes at breakfast in the UK. This study aimed to investigate nutrient and food group intakes at
however, there is a lack of quantitative guidelines for optimal nutrient intakes at breakfast in the UK. This study aimed to investigate nutrient and food group intakes at