Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Nutmeg extract"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 10, Iss 1, Pp 54-56 (2018)
Abstract. The aim of the present study was to evaluate the effect of a dietary nutmeg extract supplement on the survival rate, growth performance, feed conversion ratio and economic efficiency of common carp (Cyprinus carpio L.) reared in a recircula
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/394b61ce10ab49c79ad6b57ab02632a7
Autor:
Rashida Parvin, Md. Ashrafuzzaman Zahid, Jin-Kyu Seo, Junyoung Park, Jonghyun Ko, Han-Sul Yang
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 8, p 670 (2020)
The effects of convection-oven precooking, frozen storage (−18 °C/ two months) and four different reheating methods—namely, boiling, pan-roasting, convection oven and microwave oven on pH, color, texture, antioxidant activity and warmed-over fla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1dbdd7202e54557921997530ba74473
Autor:
Azis Husen,Safri Chairuddin
Smoking foodstuffs, especially fish is one of the oldest traditional processing methods. Preservation is defined as an effort to maintain the quality of fish or extend the shelf life of fish so that the fish can still be used and consumed ingood and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1fdb97321837efac8560184323809d8e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Effiong Ie, Jimmy Eo
Publikováno v:
American Journal of PharmTech Research. 10:150-162
Publikováno v:
Journal of Human, Environment, and Health Promotion, Vol 6, Iss 2, Pp 91-96 (2020)
Background: The present study aimed to assess the phenolic content and in-vitro antioxidant capacity of the petroleum ether extract of nutmeg, as well as its antioxidant and antihyperlipidemic activities in alloxan-induced diabetic rats. Methods: For
Autor:
Fahmi Abdul Hamid
Publikováno v:
Jurnal Riset Kesehatan, Vol 9, Iss 1, Pp 20-23 (2020)
Nutmeg flesh becomes limba during the harvest season. To increase the benefits and economic value, nutmeg which is antibacterial in nature can be processed and developed into alternative preservatives. The purpose of this study was to determine the e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.