Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Nurwantoro N"'
Autor:
Sugiharto S, Yudiarti T, Isroli I, Widiastuti E, Wahyuni HI, Sartono TA, Al-Baarri AN, Nurwantoro N
Publikováno v:
Poultry Science Journal, Vol 7, Iss 2, Pp 131-140 (2019)
The study was conducted to evaluate the impact of feeding multistrain probiotic on breast muscle characteristics of avian pathogenic Escherichia coli (APEC) infected broilers. Three hundred and thirty six Lohmann MB-202 day-old-chicks were divided to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71a4434708b641a29e4b9b6d0b40ace0
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture. Jun2021, Vol. 46 Issue 2, p145-153. 9p.
Publikováno v:
Jurnal Pangan dan Agroindustri, Vol 12, Iss 4, Pp 184-194 (2024)
ABSTRACT Red ginger (Zingiber officinale Rosc.) is a commonly utilized spice plant in blends and marinades. The research was conducted to determine the effect of different red ginger blend concentrations on fat levels, protein levels, antioxidant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef5bf1d44c1043609bf75e5ecd6f5b13
Publikováno v:
Jurnal Pangan dan Agroindustri, Vol 12, Iss 3, Pp 175-183 (2024)
ABSTRAK Manisan kering buah nanas(MKBN)merupakan salah satu produk olahan nanas yang berdaya simpan lama. Tahap pengeringan dalam proses produksinya menimbulkan reaksi pencoklatan yang berdampak pada karakteristik produk. Penelitian ini bertujuan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f174e5cf104f42f5b476f1e61287b8bb
Publikováno v:
Journal of Applied Food Technology, Vol 10, Iss 2, Pp 31-36 (2023)
This research aims to determine the best fermentation time to produce optimal buffalo colostrum kefir. Different fermentation times at 12, 24, 36, and 48 hours were used to measure the physicochemical and microbiological characteristics of buffalo co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4a0ffcfb9ec4a10b939cf9b6cde0084
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Setya Budi Muhammad Abduh, V. Priyo Bintoro, Nurwantoro Nurwantoro, Vitus Dwi Yunianto, Yoyok Budi Pramono
Publikováno v:
Journal of Applied Food Technology, Vol 10, Iss 1, Pp 1-7 (2023)
Digestibility is the most important nutritional functionality of starchy foods. Unfortunately, in Indonesia, this functionality has not been extensively studied due to the relatively challenging methods involving enzymes. This research aims to determ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf30920a800e4a2ca3f9a1483a3cfff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Advanced Veterinary and Animal Research, Vol 9, Iss 2, Pp 221-229 (2022)
Objective: This experiment investigated the effect of microencapsulated turmeric by maltodextrin as an amorphous matrix material on the health status of broiler chickens. Materials and Methods: The broilers used were 144 healthy 1-day-old males. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3f0e622418442c5b6525201dbc5a70d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.