Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Nurtama, Budi"'
Publikováno v:
Indonesian Journal of Applied Research (IJAR); Aug2024, Vol. 5 Issue 2, p75-88, 14p
Publikováno v:
Agritech; Vol 36, No 2 (2016); 128-136
The aim of this study was to improve the quality of pepper product by optimize process of emulsification and microencapsulation. The experimental design used in this study was Response Surface Methodology (RSM). The results showed that the selected e
Autor:
Muhandri, Tjahja, Subarna, Koswara, Sutrisno, Nurtama, Budi, Ariefianto, Dimas Imam, Fatmala, Dewi
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan; 2017, Vol. 28 Issue 1, p36-45, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advanced Materials Research; September 2013, Vol. 789 Issue: 1 p300-304, 5p