Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Nurmilah S"'
Autor:
Nurmilah S., G.L. Utama
Publikováno v:
Food Research. 6:412-424
Several herbs are presently used in the food industry as functional additives, such as botanic extracts in healthy drinks. Rapid population growth uses healthy drinks for slimming, weight control, and various other beauty applications. In Asian count
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
Foods, 2022, 11 (19), pp.3120. ⟨10.3390/foods11193120⟩
Foods, 2022, 11 (19), pp.3120. ⟨10.3390/foods11193120⟩
Sodium is a necessary nutrient for regulating extracellular fluid and transferring molecules around cell membranes with essential functions. However, the prevalence of some diseases is related to unnecessary sodium intake. As a result, a particular p
Autor:
Nurmilah S; Faculty of Agro-Industrial Technology, Universitas Padjadjaran, Sumedang, Indonesia., Cahyana Y; Faculty of Agro-Industrial Technology, Universitas Padjadjaran, Sumedang, Indonesia., Utama GL; Faculty of Agro-Industrial Technology, Universitas Padjadjaran, Sumedang, Indonesia.; Centre for Environment and Sustainability Science, Universitas Padjadjaran, Bandung, Indonesia.
Publikováno v:
Biotechnology reports (Amsterdam, Netherlands) [Biotechnol Rep (Amst)] 2022 Nov 04; Vol. 36, pp. e00774. Date of Electronic Publication: 2022 Nov 04 (Print Publication: 2022).
Autor:
Nurmilah S; Faculty of Agro-Industrial Technology, Universitas Padjadjaran, Jalan Raya Bandung-Sumedang Kilometer 21, Jatinangor 45363, Indonesia., Cahyana Y; Faculty of Agro-Industrial Technology, Universitas Padjadjaran, Jalan Raya Bandung-Sumedang Kilometer 21, Jatinangor 45363, Indonesia., Utama GL; Faculty of Agro-Industrial Technology, Universitas Padjadjaran, Jalan Raya Bandung-Sumedang Kilometer 21, Jatinangor 45363, Indonesia.; Center for Environment and Sustainability Science, Universitas Padjadjaran, Jalan Sekeloa Selatan I No. 1, Bandung 40134, Indonesia., Aït-Kaddour A; VetAgro Sup, INRAE (National institute for Agriculture, Food, and Environment), Université Clermont-Auvergne, 63370 Lempdes, France.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Oct 07; Vol. 11 (19). Date of Electronic Publication: 2022 Oct 07.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Utama GL; Faculty of Agro-Industrial Technology, Universitas Padjadjaran, Jalan Raya Bandung-Sumedang Kilometer 21, Jatinangor 45363, Indonesia.; Center for Environment and Sustainability Science, Universitas Padjadjaran, Jalan Sekeloa Selatan I No. 1, Bandung 40134, Indonesia., Dinika I; Faculty of Agro-Industrial Technology, Universitas Padjadjaran, Jalan Raya Bandung-Sumedang Kilometer 21, Jatinangor 45363, Indonesia., Nurmilah S; Faculty of Agro-Industrial Technology, Universitas Padjadjaran, Jalan Raya Bandung-Sumedang Kilometer 21, Jatinangor 45363, Indonesia., Masruchin N; Research Center for Biomass and Bioproducts, National Research and Innovation Agency of Indonesia (BRIN), Cibinong 16911, Indonesia.; Research Collaboration Center for Biomass and Biorefinery between BRIN and Universitas Padjadjaran, Jatinangor 45363, Indonesia., Nurhadi B; Faculty of Agro-Industrial Technology, Universitas Padjadjaran, Jalan Raya Bandung-Sumedang Kilometer 21, Jatinangor 45363, Indonesia.; Research Collaboration Center for Biomass and Biorefinery between BRIN and Universitas Padjadjaran, Jatinangor 45363, Indonesia., Balia RL; Veterinary Study Program, Faculty of Medicine, Universitas Padjadjaran, Jalan Raya Bandung-Sumedang Kilometer 21, Jatinangor 45363, Indonesia.
Publikováno v:
Membranes [Membranes (Basel)] 2022 Jun 20; Vol. 12 (6). Date of Electronic Publication: 2022 Jun 20.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wahyudi, Deidita Nafisa1 (AUTHOR) deidita14001@unpad.mail.ac.id, Lara Utama, Gemilang1,2 (AUTHOR) g.l.utama@unpad.ac.id, Frediansyah, Andri3,4,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p1247-1264. 18p.