Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Nurjuliana, M."'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 4 adulteration
- 4 lard
- 4 principal component analysis (pca)
- 3 authentication
- 3 electronic equipment
- 3 pork
- 3 principal component analysis
- 3 surface acoustic wave
- 2 acoustic surface waves
- 2 adulterations
- 2 authentication (law)
- 2 fats & oils
- 2 halal authentication
- 2 odors
- 2 principal components analysis
- 1 acoustic surface wave devices
- 1 chicken
- 1 classification
- 1 discrimination
- 1 fats
- 1 flavor
- 1 food aroma
- 1 food chemistry
- 1 gas chromatography
- 1 gas chromatography-mass spectrometry
- 1 halal food industry
- 1 independent component analysis
- 1 kovats retention indexes
- 1 lard adulteration
- 1 meat
- 1 meat products
- 1 odorants
- 1 olein
- 1 origin
- 1 poultry
- 1 products
- 1 transform infrared-spectroscopy
- 1 vegetable-oils
- 1 volatile compounds
- 1 volatile organic compounds