Zobrazeno 1 - 10
of 382
pro vyhledávání: '"Nurdiani R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rimbawan R; Department of Community Nutrition, Faculty of Human Ecology, IPB University, Bogor 16680, West Java, Indonesia., Nurdiani R; Department of Community Nutrition, Faculty of Human Ecology, IPB University, Bogor 16680, West Java, Indonesia., Rachman PH; Department of Community Nutrition, Faculty of Human Ecology, IPB University, Bogor 16680, West Java, Indonesia., Kawamata Y; Institute of Food Sciences and Technologies, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki City 210-8681, Kanagawa, Japan., Nozawa Y; Institute of Food Sciences and Technologies, Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki City 210-8681, Kanagawa, Japan.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2023 Feb 20; Vol. 15 (4). Date of Electronic Publication: 2023 Feb 20.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 860:012065
Autor:
Nurdiani, R, Yufidasari, H S, Faturachma, I D, Prihanto, A A, Firdaus, M, Huda, N, Talib, R A
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 934, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nurdiani R; Department of Fish Product Technology, Faculty of Fisheries and Marine Science, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia.; Bioseafood Research Group, Faculty of Fisheries and Marine Science, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia., Ma'rifah RDA; Bioseafood Research Group, Faculty of Fisheries and Marine Science, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia., Busyro IK; Bioseafood Research Group, Faculty of Fisheries and Marine Science, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia., Jaziri AA; Department of Fish Product Technology, Faculty of Fisheries and Marine Science, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia.; Bioseafood Research Group, Faculty of Fisheries and Marine Science, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia.; Halal Thoyib Research Centre, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia., Prihanto AA; Department of Fish Product Technology, Faculty of Fisheries and Marine Science, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia.; Bioseafood Research Group, Faculty of Fisheries and Marine Science, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia.; Halal Thoyib Research Centre, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia., Firdaus M; Department of Fish Product Technology, Faculty of Fisheries and Marine Science, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia.; Bioseafood Research Group, Faculty of Fisheries and Marine Science, Universitas Brawijaya, Malang, East Java, Indonesia., Talib RA; Department of Process and Food Engineering, Faculty of Engineering, Universiti Putra Malaysia, Kuala Lumpur, Malaysia., Huda N; Faculty of Food Science and Nutrition, Universiti Malaysia Sabah, Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia.
Publikováno v:
PeerJ [PeerJ] 2022 Apr 06; Vol. 10, pp. e13062. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 06 (Print Publication: 2022).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.