Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Nurcan Yabancı"'
Publikováno v:
Health Promotion Perspectives, Vol 14, Iss 3, Pp 268-274 (2024)
Background: The aim of this study is to evaluate the validity and reliability of the Food Craving Acceptance and Action Questionnaire (FAAQ) in university students. Methods: The study included 394 undergraduate students at Ankara Yıldırım Beyazıt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e070418a517483aa627079a982b3c93
Publikováno v:
Egyptian Pediatric Association Gazette, Vol 72, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
Abstract Objective The aim of this study is to evaluate the relationship between dental caries, food intake, and body composition in school-age children. Methods The study was conducted on 210 children, 105 boys and 105 girls, aged 6–12 years, with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4673df7f78ee4820a80b934f2f4048b6
Publikováno v:
Journal of Eating Disorders, Vol 10, Iss 1, Pp 1-8 (2022)
Plain English Summary This study was carried out to adapt the Food Craving Inventory to Turkish. The English version of inventory consists of 4 sub-factors that measure cravings for high-fat foods, carbohydrates/starches, sweets, and fast food fats,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d3df25b618e4e43859a0824b7eb88eb
Publikováno v:
Journal of Obesity & Metabolic Syndrome, Vol 30, Iss 3, Pp 296-303 (2021)
Background : Individuals participating in exercise are more likely to lead a healthy lifestyle to achieve their exercise-related goals. This study aimed to examine the differences in dietary quality of female university students by exercise involveme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9468fab95f974e91814aa94e25604419
Publikováno v:
Journal of Men's Health, Vol 18, Iss 10, p 199 (2022)
Background: Emotion regulation challenges may be a general risk factor for disordered eating habits, and particularly during the university period, which entails processes such as young people moving away from their families and adjusting to new envi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22c506618c4840f3883da99fe8af0c99
Autor:
Tokaç Er, Nida, Doğan, Gökcen, Meriç, Çağdaş Salih, Yılmaz, Hacı Ömer, Öztürk, Meryem Elif, Ayhan, Nurcan Yabancı
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2021 46:466-470
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.